Over mij

Mijn naam is Tina Jensma. Al vele jaren geef ik computerles/ICT les aan veel verschillende soorten mensen. Veel kinderen hebben bij mij met 10 vingers blind typen geleerd. Bij de opkomst van de computer hebben mensen bij mij de basisbeginselen geleerd. 

Tegenwoordig krijg ik meer vragen over Tablets/Smartphones/IPad/IPhone en ook over apparaten als de TomTom of hoe krijg ik mijn digitaal gemaakte foto's op de computer/tablet/uitgeprint. 

Door mijn werk met blinde en slechtziende mensen weet ik veel van alle toegankelijkheidsopties op apparaten. Daarnaast ken ik alle sneltoetscombinaties, deze zijn ergonomisch veel verstandiger om te gebruiken dan werken met een muis en het gaat ook nog eens sneller!

Naast training verzorgen aan particulieren heb ik trainingen verzorgd in het kader van re├»ntegratietrajecten.  Werknemers hebben mij ingehuurd vanuit hun scholingsbudget en werkgevers vragen mij geregeld om een werknemer bij te scholen op ICT gebied.
Veel kinderen hebben de training gekregen vanuit een PGB. 
Mijn trainingen zijn alleen voor individuele leerlingen. (soms voor zeer kleine groepjes b.v. voor het leren typen van meerdere kinderen uit 1 gezin)